SMS krediti

SMS krediti

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

SMS krediti prijava

SMS krediti nude najbržu moguću opciju pozajmjivanja novca. Ove odluke o zajmu donose se od slučaja do slučaja, nakon temeljitog pregleda financijskog stanja svakog klijenta. Uvijek ćemo pronaći osobni zajam koji odgovara vašim jedinstvenim željama i situaciji. Odaberite svoj kreditni proizvod
Odaberite jedan od naših popularnih proizvoda na temelju vaših osobnih potreba i vaše trenutne financijske situacije.

Ispunite zahtjev za SMS krediti obrazac. Ispunite naš mrežni obrazac za koji vam u većini slučajeva nije potrebno više od 5 minuta za popunjavanje. Pričekajte samo 5 minut i novac se izravno polaže na vaš račun. Nakon što primimo i obradimo vaš zahtjev za kredit (u većini slučajeva to traje samo nekoliko minuta), vaš će novac odmah biti položen na vaš bankovni račun.

Naš proces posudbe potpuno je automatiziran i potrebno je manje od minute za podnošenje zahtjeva za kredit. Obično ćete biti obaviješteni o statusu svoje prijave u roku od nekoliko minuta od podnošenja, a novac će biti položen izravno na vaš bankovni račun.

Što su SMS krediti i kako posuditi novac

SMS krediti su kratkoročni kredit u kojem slučaju vjerovnikov kupac ima priliku podnijeti zahtjev za kredit putem SMS poruke. SMS kredite karakteriziraju manji iznosi kredita jer prijava putem SMS poruke nije baš sigurna.

Lako posuđujte novac putem sms kredita
SMS zajmovi – sve se više ljudi prijavljuje za posudbu novca putem interneta, to su takozvani SMS krediti. Sam naziv više nije toliko relevantan, ali odražava da je nekada u isto vrijeme posuđivao ovu vrstu neobezbeđenog zajma – putem SMS -a. Sada se odvija u devedeset slučajeva stotina na vašem računalu, pametnom telefonu ili tabletu.

Posuđivanje novca bez kolaterala putem SMS kredita može biti pravo na zdravo iskustvo za one koji ga iz različitih razloga povežu s posuđivanjem novca odlaskom u banku s kapom u ruci, prosjačenjem i molitvom. Kada posuđujete novac putem SMS kredita. To ide na radikalno drugačiji način. Sama aplikacija je sama po sebi gotovo sama po sebi, a ostalo je proces koji se odlikuje brzim, tečnim i glatkim. Pod uvjetom da vaš kreditni zahtjev bude odobren, a ne odbijen. Brzo ide od činjenice da je odobrenje prošlo do toga da zapravo imate novac koji ste posudili na svom računu. Ponekad se radi o danu čekanja. No, nije neobično da novac imate na računu već na isti datum.

SMS krediti što trebate znati prije posudbe

U slučaju da imate problema s otplatom kredita na vrijeme, SMS krediti nudi mogućnost produljenja roka otplate kredita uz malu dodatnu naknadu, koja ovisi o veličini kredita, roku i drugim faktorima. Ovo je dobra opcija za vraćanje kredita bez dodatnih kazni u slučaju, na primjer, ako je vaša isplata plaće kasnila. Ako dođe do situacije u kojoj nije moguće platiti naknadu za produljenje kredita, definitivno se morate obratiti SMS krediti kako biste pronašli rješenje. Upamtite da se odgađanjem otplate i ne obavještavanjem SMS kredit o bilo kakvim problemima s otplatom situacija može samo pogoršati. To je jedan od načina nakoji možete ostvariti brze pozajmice.

Prije nego što možete posuditi novac putem SMS kredita, prvo se morate registrirati na mreži, a zatim poslati jednokratnu uplatu od 0, 01 € s vašeg bankovnog računa na bilo koji bankovni račun SMS Credit. Ovo je sigurnosna mjera kako biste osigurali da upravo vi pokušavate posuditi novac i da možete pristupiti svom bankovnom računu. SMS kredit će poslati novac od kredita na račun s kojeg šaljete ovu prvu uplatu zavaše brze pozajmice.

Tagovi:

Više članaka

Kako do kredita ako si prezadužen

Kako do kredita ako si prezadužen

Prezaduženost je jedan od najgorih osjećaja koje možete osjetiti tokom svog života. Prezaduženost nije ništa drugo nego gubitak osobne slobode, jer bez financijske slobode ne postoji sloboda. L

Brzi krediti isplata isti dan

Brzi krediti isplata isti dan

Jeste li ikada uzimali kredit? Jeste? Ako jeste, možete li se sjetiti da li ste ikada takav kredit dobili u istom danu kada ste ga zatražili? Gotovo smo sigurni da nikada niste doživjeli tako brzo odo

Najbolje pozajmice

Najbolje pozajmice

Znanje o najboljim izvornima kreditiranja je uvijek dobrodošlo. Nikad ne znate u kojem smjeru vas život može odvesti i kakve financijske poteškoće se mogu stvoriti nenadano, odjednom. Mo