Krediti za adaptaciju

Krediti za adaptaciju

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:31
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za adaptaciju ponuda

Krediti za adaptaciju su paušalna financijska intervencija po satu po radniku: 6 EUR po satu po radniku ili 9 EUR po satu po radniku za mala i srednja poduzeća (manje od 250 zaposlenika i godišnji promet koji ne prelazi 50 000 000 EUR ili godišnji saldo ne veći od 43 000 000 EUR). Ako se sjedište poslovnog ureda nalazi u “razvojnom području” koje priznaje Valonska regija, satnica se povećava respektivno na 7 EUR (6+1) ili 10 (9+1) EUR. Unutar jednog razdoblja financiranja od dvije godine utvrđena je gornja granica proračuna. Ista tvrtka ne može imati koristi od doprinosa koji prelazi 80 000 EUR po dvogodišnjem razdoblju od datuma potpisivanja ugovora. 50% bespovratnih sredstava prenosi se izravno na tvrtku nakon podnošenja planova obuke (akontacija) i 50% nakon završetka planova obuke (povrat). Primjenjuje se minimalni propis.

Ako imate znatne prihode i uštede od rada, mirovina, ulaganja ili imovine, vjerojatno nećete imati pravo na potpore lokalnih vlasti. Ako je to slučaj, možda ćete imati dovoljno novca da izravno platite adaptacije svog doma i bez onogašto vam nude krediti za adaptaciju.

Krediti za adaptaciju opcije

Osobni zajam bez osiguranja mogao bi vam omogućiti posudbu gotovine koja vam je potrebna za prilagodbe. Zajmodavci nude paušalni iznos u određenom vremenskom razdoblju: 5000 funti tijekom tri godine, na primjer. Neosigurani osobni zajam obično je jeftiniji od posudbe putem kreditne kartice, a možete posuditi više nego s prekoračenjem po tekućem računu. Da biste saznali više, pročitajte Vodič za novac za osobne zajmove. No, bolja opcija su krediti za adaptaciju.

Članovi obitelji mogli bi pridonijeti troškovima adaptacije doma. To može biti u obliku zajma ili poklona. Ako imate rođaka koji razmišlja o tome da vam dariva veliku svotu novca za pokrivanje troškova popravka ili adaptacije doma, trebali bi prvo zatražiti pravni i/ili financijski savjet jer bi to moglo imati porezne implikacije. Naš vodič za darivanje imovine i imovine objašnjava osnove. Ako povrh svega toga i dalje ne mislite kako je to ispravna odluka za vas. Ipak se odlučite za opciju krediti za adaptaciju, no prije ih dobro proučite.

Kako funkcioniraju krediti za adaptaciju

Beneficije mogu povećati vaš prihod, pomažući vam u financiranju manjih prilagodbi kao što su krediti za adaptaciju. Neke beneficije, poput naknade za pohađanje tečaja, ne provjeravaju se na imovinu, pa nije važno kakva je vaša financijska situacija.

Ako niste sigurni na koje pogodnosti biste mogli imati pravo, pokušajte upotrijebiti mrežni kalkulator davanja, poput online kredit. Bit će vam postavljeno nekoliko pitanja o vašim osobnim okolnostima, a zatim će vam biti ponuđene smjernice o tome za koje pogodnosti biste mogli imati pravo.

Ako posjedujete svoj dom, možda ćete moći upotrijebiti shemu otpuštanja kapitala za ‘otključavanje’ gotovine iz vrijednosti vaše imovine. Pročitajte naše informacije o izdavanju dionica kako biste saznali više i poslušali savjet od kvalificiranog neovisnog financijskog savjetnika koji će vam približiti kako funkcioniraju krediti za adaptaciju ili pak kolikoje dobro da odaberete takav kredit kao online kredit, van prostorija banke. Naš vodič istražuje adaptacije doma kako bi vam pomogao da nastavite živjeti neovisno, od postavljanja rampi, stepeništa i rukohvata do adaptacije kupaonice.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces odobravanja zajma?

Kako ubrzati proces odobravanja zajma?

### Kako ubrzati proces odobravanja zajma: Pripremite svu potrebnu dokumentaciju unaprijed

U današnje vrijeme, brzina odobravanja zajma može biti ključna za mnoge pojedince i poduzeća. Kako ubrzati p