Top 5 online poslova koje možete raditi od kuće

Top 5 online poslova koje možete raditi od kuće

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:53
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online poslovi kao način zarade

Zahvaljujući današnjoj tehnologiji odnosno razvoju interneta raditi od kuće nikada nije bilo lakše. Bilo da se radi o jedinom poslu ili dodatnom poslu, online poslovi mogu svakome omogućiti da ostvaruje zaradu iz udobnosti svoga naslonjača. Online poslovi mogu zahtijevati određena predznanja kao npr. znanje nekog stranog jezika ili može biti riječ o poslovima koje ćete moći obavljati bez nekog posebnog predznanja. U svakom slučaju prvo trebate odlučiti kakvu vrstu posla želite raditi te koliko želite zaraditi. Naravno, sve ovisi i o tome koliko vremena imate na raspolaganju za vaš online posao. Većina poslova koji su dostupni na internetu plaćaju se ili po utrošenom vremenu odnosno po satu ili po odrađenom zadatku. Također, s obzirom da se radi o radu preko interneta potrebno je uvijek dobro provjeriti poslodavca, a s obzirom da su kod ovakvog načina rada moguće razne prijevare. U nastavku teksta, pročitajte o pet najboljih online poslova koje možete raditi.

Najbolji online poslovi – 1.dio

1. Strani jezici. Prvi na listi kada su u pitanju online poslovi je prevođenje na strani jezik i podučavanje stranog jezika. Naravno, ovaj posao podrazumijeva znanje stranog jezika. Ovisno o potrebama klijenata, može se raditi o prevođenju određenog teksta ili pak simultanom prevođenju online sastanaka. Također, ukoliko imate visoku razinu znanja stranog jezika, možete drugima držati tečajeve jezika preko brojnih platformi koje nude usluge tutorstva. Satnica i organizacija sati je u rukama vas i klijenta te stoga možete dobro zaraditi i prilagoditi radno vrijeme vašim mogućnostima.

2. Knjigovodstvo. Razvojem tehnologije i neki klasični poslovi postali su online poslovi. Svim privatnicima potrebne su usluge računovodstva te je uz današnju tehnologiju navedeni posao lako moguće raditi online. Fakultetska diploma nije potrebna, ali je potrebno dobro znanje financijskih i poreznih propisa. Ovaj posao može se odrađivati honorarno. Svakom poslovnom subjektu potrebne su ove usluge, a pogotovo radi izbjegavanja poreznih prekršaja i dobrog vođenja poslovnih knjiga. U suprotnom može doći do nagomilavanja dugova iz kojih će vas izvući jedino podizanje kredita (hitri kredit).

Najbolji online poslovi – 2.dio

3. Ispunjavanje anketa. Online poslovi nekada ne zahtijevaju nikakvo predznanje niti puno vremena te se isti obavljaju isključivo kao sporedno zanimanje. Ispunjavanjem anketa nećete puno zaraditi, ali možete ostvariti razne popuste kod određenih firmi za koje iste odrađujete.

4. Pisanje članaka. Četvrti posao na listi je pisanje članaka. Navedeni posao može se raditi u punom radnom vremenu ili kako vama odgovara. U većini slučajeva isplate se vrše po obavljenom zadatku odnosno po napisanom članku. Ovaj posao ne samo da će Vam omogućiti zaradu nego će vam i proštiti znanja o raznim temama ovisno o zadatku kojeg imate.

5. Digitalni marketing. Iako ovaj posao ne zahtijeva nikakvo formalno obrazovanje, potrebno je određeno predznanje o marketingu. Štoviše, nerijetko ovaj posao podrazumijeva i određeni smisao za vizualni dizajn. U današnje vrijeme društvenih mreža, moglo bi se reći da je ovo jedan od najpopularnijih, ali i najbolje plaćenih online poslova.

U današnje vrijeme online poslovi sve su više zastupljene na što je uvelike utjecala i COVID pandemija. Iako smo ih na ovoj listi nabrojali samo pet, postoji još jako puno mogućnosti te izbor samog posla ovisi o preferencijama i kvalifikacijama pojedinca.

Tagovi:

Više članaka

Upravljanje likvidnošću u bankarskom sektoru

Upravljanje likvidnošću u bankarskom sektoru

Upravljanje likvidnošću u bankarskom sektoru ključni je aspekt stabilnosti i uspješnog poslovanja svake financijske institucije. Temeljni principi upravljanja likvidnošću usmjereni su na održavanje ra