Što je android tv

Što je android tv

Znate li što je android tv?

U današnje moderno informatičko doba, standardno gledanje televizije kako je to bilo nekada pada u zaborav. Pojavom novih platformi poput Netflixa i Android Tva, klasično poaljenje televizije i prelistavanje programa kako bi se našlo nešto zanimljivo postaje sve više zaboravljeno. Jedna od takvih novih platformi na tržištu je android tv. Znate li što je android tv? Android tv vam omogućuje gledanje različitih UHD emisija izravno na vašem tv-u i to u čarobnoj 4K rezoluciji. Uz to, android tv omogućuje i razne druge inovativne značajke koje ne postoje na standardnim televizorima, poput slike u slici, pristupu s više korisničkih računa itd. Ako vam se gleda neka serija ili film, više ne morate na onaj svima naporan način utipkavati na traku na televiziji slovo po slovo ime filma, već jednostavno možete putem glasovnog pretraživanja izgovoriti naziv željenog sadržaja te uživati u njemu u svega nekoliko sekundi. Svakako je dobro znati što je android tv jer samo tako ćete htjeti iskoristiti njegov puni potencijal

Što je android tv i što sve radi?

Nakon što smo ukratko opisali što je android tv potrebno je spomenuti i sve značajke koje android tv ima. Osim što preko glasovnog pretraživanja možete u svega par sekundi gledati željene serije i filmove, android tv vam pruža i razne druge opcije. Radi se o umjetnoj inteligenciji te će android učiniti gotovo sve što tražite od njega. Pitajte ga kakvo će vrijeme biti sutra, kada igra hrvatska reprezentacija i protiv kog, pitajte ga koji film je trenutno popularan, pokrenite omiljenuj aplikaciju, tražite ga da vas podsjeti na sastanke i druge događaje, recite mu da priguši svijetla u vašem stanu ili da stavi temperaturu sobe na 19 stupnjeva itd. Nekada bi ovakve funkcije bile SF a danas su stvarnost. Upravo zbog svega navedenog, a to i dalje nije sve što android tv radi, upravo zato je dobro znati što je android tv. Ako vam se sve navedeno sviđa, nabavite android tv već danas!

Možda znate što je android tv ali ne znate koje sve opcije ima

Radi svega prethodnog što smo naveli, dobro je znati što je android tv jer to će vam olakšati prilikom kupnje idućeg tva jer znate za koju cijenu možete dobiti cijeli niz pametnih funkcija i raznog sadržaja. Jako velika prednost android tva je također i ugrađen chromestat preko koje možete gledati bilo što: od videozapisa, do fotografija, slušati glazbu s pametnog telefona preko televizora te streamati što god poželite. Isto tako, na vašem smart tvu možete instalirati brojne igre i igrati ih. O filmovima i glazbi da ne pričamo. Uz sve navedeno, android tv ima elegantan dizajn koji omogućuje jako ugodno i uzbudljivo korisničko iskustvo za svakoga. Nakon što znate što je android tv, te ako vam sve navedeno zvuči primamljivo, kupite ga već danas! Uz pomoću jednostavnih uputstva spojite vaš android tv na wifi ili ethernet, pratite jednostavne korake i uživajte u nezaboravnom korisničkom iskustvu gledanja tv-a kao nikada do sada!

Tagovi:

Više članaka

Najbolji vpn za Hrvatsku

Najbolji vpn za Hrvatsku

U današnje vrijeme, kada se sve više informacija prenosi preko interneta, važno je osigurati svoju privatnost i sigurnost. Korištenje virtualne privatne mreže (VPN) jedan je od načina kako to postići.