Prijevremena otplata kredita

Prijevremena otplata kredita

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Prijevremena otplata kredita bez penala za ranije zatvaranje duga

Banke imaju neke svoje računice i svaku prijevremenu otplatu kredita penaliziraju i masno naplate svako zatvaranje kredita, no to je nezakonito penaliziranje i odnosi se na sve gotovinske kredite od 2010 godine, a za stambene kredite od 2017 godine. Kod nebankarskih kredita nema nikakvih kaznenih penala, ako ste u mogućnosti ranije otplatiti svoj dug. Prijevremena otplata kredita bez penala za ranije zatvaranje duga je čak i poželjno, ranije ćete se riješiti duga, a ako zatreba, uvijek možete zatražiti novi kredit. To je ogromna razlika u kreditnom poslovanju između banaka i nebankarskih kreditnih kuća. Prijevremena otplata kredita je bankama način da naplate kamate i za vrijeme kada im više niste ništa dužni, a dodatni iznos kojim plaćate raniji izlaz iz kreditnog duga je prikrivena naplata kamata koje banke gube ranijim zatvaranjem vašeg duga. Ranija otplata kredita u nebankarskim kreditnim kućama odgovara i zajmodavcu i zajmoprimcu i obavlja se brzo i bez ikakve naknade.

Prijevremena otplata kredita se može obaviti u bilo kojoj fazi otplate kredita

Banke svojim korisnicima čak i propisuju koliki postotak kredita mora biti otplaćen da bi vam dopustili raniju otplatu i uvijek taj postupak odobrenja otplate traje, a izlaznica iz duga vas košta. Nebankarske kreditne kuće nemaju takvih uvjetovanja i raniju otplatu možete obaviti kada imate privatne mogućnosti za otplatu. Prijevremena otplata kredita se može obaviti u bilo kojoj fazi otplate kredita jer nebankarske kreditne kuće vam daju brzi kredit, ali prihvaćaju i vašu brzu otplatu ako su se vaše financijske mogućnosti promijenile, bez papirologije, čekanja i penala. Nerazumno bi bilo kažnjavati korisnike kredita koji uspiju ranije vratiti posuđeni novac. Prijevremena otplata kredita, je dobra za korisnike jer se u komadu rješavaju duga, ali i davatelju kredita jer ranije vraćeni novac ide dalje u optjecaj, prema novim korisnicima koji jedva čekaju svoj kredit. Pazite na uvjete kreditiranja, pazite od koga posuđujete, jer mudar kreditor bi trebao nagraditi raniju otplatu duga, a ne je kažnjavati penalima.

Prijevremena otplata kredita, bez penala može značiti beskamatno

Banke nemaju beskamatnih zajmova. Beskamatni zajam možete dobiti od prijatelja, rodbine, kolega na poslu ili dobrih znanaca. Beskamatni zajam na 30 dana dobivate i kod nebankarske kuće i to uvijek znači da koliko posudite, toliko vraćate, ako vam je to prva pozajmica. No, i veći krediti, zajmovi i pozajmice mogu ispasti beskamatno ili skoro beskamatno, ako ih vraćate brzo, jer se vaša financijska situacija iznenada promijenila na bolje. Prijevremena otplata kredita, bez penala može značiti beskamatno, jer se vaš kredit zatvara bez dodatnih provizija i naknada, a nema ni kamata na vrijeme na koje je kredit ugovoren. Prijevremena otplata kredita, ako možete učinite to i nastavite živjeti i disati punim plućima bez dugova i tereta. Istina, kredite na duži rok ljudi češće požele ranije otplatiti, jer su manji kredit na kraći rok i sa manjim ratom otplate pa im se ne žuri s ranijom otplatom., a oni veći krediti, s većom ratom otplate se češće ranije zatvaraju.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces odobravanja zajma?

Kako ubrzati proces odobravanja zajma?

### Kako ubrzati proces odobravanja zajma: Pripremite svu potrebnu dokumentaciju unaprijed

U današnje vrijeme, brzina odobravanja zajma može biti ključna za mnoge pojedince i poduzeća. Kako ubrzati p

Kako hitna pozajmica može spasiti vaše poslovanje

Kako hitna pozajmica može spasiti vaše poslovanje

U poslovnom svijetu, krizne situacije su neizbježne i mogu se dogoditi u bilo kojem trenutku. Bez obzira radi li se o naglom padu prihoda, neočekivanim troškovima ili privremenom gubitku ključnog klij