Najbolje pozajmice

Najbolje pozajmice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:53
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Na temelju čega zaključiti da su pozajmice najbolje pozajmice

Znanje o najboljim izvornima kreditiranja je uvijek dobrodošlo. Nikad ne znate u kojem smjeru vas život može odvesti i kakve financijske poteškoće se mogu stvoriti nenadano, odjednom. Možda se niti ne stvori kakva financijska poteškoća već jednostavno odlučite renovirati stan, kupiti kuću ili se upustiti u kakav drugi financijski zahtjevan projekt. Ako do takve situacije dođe, veoma je korisno ako unaprijed znate koje su najbolje pozajmice kako biste mogli brzo reagirati. Stoga ej najbolja sada odraditi “domaću zadaću” i saznati koje su najbolje pozajmice da kada dođe do tog trenutka budete spremni. Faktori koji će odlučivati o tome da li se radi o pozajmici koju stvarno možemo nazvati najboljom ili ne su: kamatna stopa, pouzdanost zajmodavca (da se radi o provjerenoj i sigurnoj pravnoj osobi), mogućnost prijevremene otplate kredita, nepostojanje penala za slučaj da ne isplatite kredit na vrijeme, osiguranje kredita poput jamca ili hipoteke ne postoji ili je najmanje moguće ograničavajuće itd.

Kako pronaći najbolje pozajmice

U prethodnom poglavlju smo spomenuli neke faktore na temelju kojih možete zaključiti da su baš te pozajmice najbolje pozajmice. Kako ih pronaći? Najbolje pozajmice se mogu naći pod raznim imenima poput zajma, kredita, brzi kredit, online kredit, online pozajmice i slično. Internet je dobro mjesto na kojem možete započeti svoju potragu. Tržite kredita je srećom jako konkurentno to znači da imate stvarno veliki izbor kredita za odabir. Stoga se ne trebate žuriti već trebate razmotriti sve moguće opcije kako bi donijeli najbolju odluku. Dobar savjet za pronalazak najboljeg kredita je i sljedeći: znajte svoju kreditnu sposobnost. Znajte koliki iznos uopće možete očekivati i koliki iznos možete plaćati. Nikada nije pametno obvezat se više nego što možete ispunjavati. Također, prepoznajte koju vrstu kredita želite te nađite najboljeg zajmodavca upravo za tu vrstu kredita. I možda najvažniji savjet je ovaj: skupljajte svoje znanje o kreditima svaki dan. Proučite zakon o obveznim odnosima, zakon o zaštiti potrošača i razne druge propise i stručnu literaturu koja uređuje ovo područje.

Najbolje pozajmice vas čekaju, samo ih morate pronaći!

Iako su firme koje se bave online zajmovima u velikom zamahu zadnjih godina, velika većina banaka se također bavi davanjem pozajmice. Rate i troškovi i kamate su možda manje podložne konkurentskom korigiranju među bankama. Ako ste dugoročni član banke, možda ne bi bilo loše razmotriti uzimanje kredita upravo u banci čiji ste dugogodišnji klijent. Možda banka ima kakve dobre pogodnosti za vas, pogotovo ako ste bili uredan kreditni obveznik u prošlosti. Ako vas to ne zanima nego želite naći najbolje pozajmice na drugom mjestu, jedan savjet bi vam mogao pomoći. Koristite besplatne online kalkulatore na internetu. To je besplatan i jednostavan način kako da provjerite koliki bi anuitet morali plaćati mjesečno ako uzmete određene iznos kredita na određeno razdoblje i po određenoj kamatnoj stopi. Tako ćete znati koje su najbolje pozajmice kad se pojave, i generalno ćete lakše baratati brojevima. To znači da kad vam se napokon ukaže prilika ćete moći brzo reagirati.

Tagovi:

Više članaka

Upravljanje likvidnošću u bankarskom sektoru

Upravljanje likvidnošću u bankarskom sektoru

Upravljanje likvidnošću u bankarskom sektoru ključni je aspekt stabilnosti i uspješnog poslovanja svake financijske institucije. Temeljni principi upravljanja likvidnošću usmjereni su na održavanje ra