Moderna inspiracija za vanjsku gradnju

Mobiteli za djecu

Tražite inspiraciju za vanjsku gradnju kojom bi prestali svi izazovi vašeg eksterijera? Otkrijte proizvod ‘bioklimatska pergola’ kojim u isto vrijeme imate mogućnost modernom estetikom lansirati privatno ili poslovno okruženje na visoki nivo funkcionalnosti, sigurnosti i udobnosti! Ovaj inteligentan proizvod možete imati pod punom kontrolom te ga prilagoditi vremenskim uvjetima i godišnjem dobu! 

Još više uzbuđenja uz ‘bioklimatske pergole’…

Kada oživite svoj svijet uz bioklimatske pergole one postaju novo otkriće popularnog proizvoda koji se prilagođava vama! 

Upravo ste saznali i da bioklimatska pergola može i treba biti produžetak vašeg interijera bez obzira što je prozvana savršenom zamjenom za sjenicu, vanjsku terasu i sl. 

Jednom u životu poželjno je priuštiti si ovakvu konstrukciju koja osim što privlači poglede, produžuje i zajedničke boravke, što u svakom privatnom ili poslovnom slučaju rezultira u korist svima!

Odvažite se podići vrijednost vašeg objekta uz bioklimatsku pergolu jer slovi naprednom verzijom sličnih imitacija razlikom koja traje i traje…

Jeste li znali da se bioklimatske pergole koriste u zamjenu za blagovaonice na otvorenome, mjesta za proslave, samostalan odmor, opuštanje uz društvo kao i sve preostale aktivnosti privatnog i poslovnog tipa?

Svi tipovi bioklimatske pergole su umjetničko djelo upravo zbog niza prednosti koje su dovoljno čvrste da uz njih nema mjesta skepticizmu.

Posjedovati bioklimatsku pergolu znači imati doživotno konstrukcijsko rješenje!

Glavna atrakcija bioklimatske pergole je njezin krov sačinjen od rotirajućih letvica. Posebnost je što ih se može kontrolirano rotirati i u isto vrijeme odrediti i regulirati količina dnevne svjetlosti. Možemo zahvaliti kompaktnosti bioklimatske pergole jer istovremeno štiti od vjetra, kiše, snijega te doprinosi cirkulaciji zraka.

Pogodnost + je u panelima koji su pametno dizajnirani kako bi osigurali idealan protok vode kao i profilirani da uslijed otkrivanja krova kapljice vode ne završe u vašem prostoru. 

Dobro je istaknuti kako su svi vijci i matice na spojevima izrađeni od nehrđajućeg čelika visoke kvalitete.

Naravno da sve bočne strane bioklimatske pergole možete prekriti ZIP tendama ili staklenim sustavima koji neće zauzeti dodatan prostor, a ponuditi će zaštitu od buke, prašine, vjetra, sunca i kiše.

Vrijedno je istaknuti da tkanina koja se rabi u proizvodnji pojedinog modela ima bitnu dekorativnu zadaću uzorcima od renomiranih proizvođača.

Utješiti vas može i ergonomski dizajn bioklimatske pergole kojemu je zadatak da zadržava toplinu, dok postoji mogućnost ugradnje grijalica za osiguranje korištenja bioklimatske pergole kroz sve dane u godini.

Bioklimatska pergola je proizvod aluminijske prirode koji se postavlja na čvrste i stabilne stupove, fiksirane u pod uz dodatak kontrolirane odvodnje vode.

Bioklimatske pergole su mjesto prilagođeno i večernjim satima za koje predlažemo LED rasvjetu čiji su kablovi skriveni u profilu i dozvoljavaju podešavanje daljinskim upravljačem!

Važno je naglasiti da su svi modeli dostupni u slobodno stojećim, naslonjenim na zid i modularnim verzijama.

Ne propustite ovakav sustav bioklimatske pergole proširiti opcijom pametnog upravljanja telefonom i mogućnošću korištenja vremenske automatizacije uz senzore i potpunu kontrolu elemenata.

Kako bi opravdali da bioklimatska pergola može baš sve, tu je i usluga opcionalnog bojanja konstrukcije i krovišta u bilo koju željenu boju iz RAL palete.

Ne zaboravite da je bioklimatska pergola proizvod zbog kojega se možete opustiti jer obećava udobnost upotrebe kao i fleksibilnost izbora max i min dimenzije pojedinog modula za sve privatne i poslovne objekte (kuće, vile, vikendice, penthouse, apartmane, hotele…)

‘Tražiti informaciju više’ je za bioklimatske pergole kao ‘dobar dan’!

Kao razlog više, ususret odluci o kupnji, predstavljamo vam paletu modela čije su glavne razlike u obliku i dimenzijama uz otvorenost rasporeda prema morfologiji prostora:

SUNBREAKER 400

SUNBREAKER 400H

SUNBREAKER 400MD

SOLID

SUNBREAKER 500

Svaka bioklimatska pergola je ogledalo vaše okućnice. Neka odraz postane, bude i ostane pokazatelj pravog domaćina!

Postanite partner s vodećim elementom vašeg otvorenog prostora – bioklimatske pergole. Neće vas iznevjeriti jer je osmišljena biti vam 365 dana na usluzi. Možete ju nazivati i koristiti kao samostalnu sobu ili multifunkcionalno boravište. Ne prestaje sa svojim modernim karakterom koji iznova stvara izuzetan proizvod svojim alatima. 

Cjenovno je dijelom univerzalan proizvod jer svaka bioklimatska pergola donosi  raznovrsnost naših automatiziranih sustava uz kombinaciju prilagođavanja varijabli.

Sama ugradnja bioklimatske pergole je prednost jer garantira jednostavnost montaže uz savjete koji su neizbježni i potpuno besplatni. Prema Hrvatskoj i Europi u kratkom roku dogovaramo i provodimo pregled vašeg objekta, prezentaciju i konzultacije te izvođenje montaže.

Očekujemo sve koji su spremni za avanture bioklimatske pergole!

Više članaka

Najbolji vpn za Hrvatsku

Najbolji vpn za Hrvatsku

U današnje vrijeme, kada se sve više informacija prenosi preko interneta, važno je osigurati svoju privatnost i sigurnost. Korištenje virtualne privatne mreže (VPN) jedan je od načina kako to postići.