Mobiteli za djecu

Mobiteli za djecu

Mobiteli za djecu i kada se odlučiti na kupnju

LOL Iznenađenje! lutke i igraće konzole Nintendo Switch mogli bi biti među najpopularnijim darovima za neku djecu ove godine, ali drugi traže nešto malo odraslije: telefon.

Prema nedavnom, nacionalno reprezentativnom istraživanju Common Sense Media, više od polovice djece – 53 posto – sada posjeduje pametni telefon do svoje 11. godine. A 84 posto tinejdžera sada ima i vlastite telefone. S obzirom na ovakvu statistiku, nije ni čudo što će ih djeca od osnovne škole staviti na prvo mjesto svojih želja. Naravno, ovo ostavlja roditelje da se bore sa mnogim rezervama i pitanjima koji su mobiteli za djecu.

Današnji su roditelji blagoslovljeni i prokleti tehnološkim mogućnostima koje su dostupne njihovoj djeci. Iako je sposobnost lociranja i komunikacije s djetetom u stvarnom vremenu nevjerojatna, sposobnost od drugih da to učine može biti zastrašujuće i opasno.

Srećom, sada postoji mnoštvo opcija prilagođenih djeci koje mogu spriječiti određene brige i rizike. Kad se odlučujete za odabir koji mobiteli za djecu su dobri, počnite s odlukom koje značajke trebaju, a koje ne.

Mobiteli za djecu i koji odabrati

Kad je riječ o djetetu koje ima 9 ili manje godina, Common Sense Media sugerira roditeljima da traže telefone s vrlo jednostavnim kontrolama, velikim gumbima i iznimno ograničenim mogućnostima. Također ćete htjeti koristiti telefon koji može upućivati ​​pozive samo na kratki popis kontakata i koji nema igre, pristup internetu i kameru. Sviđa im se Sprint WeGo kada su mobiteli za djecu u pitanju.

Ako ne želite svom djetetu nabaviti pametni telefon ili čak preklopni telefon, mogli biste se obratiti Verizon Gizmo satu, koji je popularan među roditeljima mlađe djece jer ima roditeljski popis odobrenih kontakata i spada na popis na kojem su najbolji mobiteli za djecu, a djeca ga ne mogu izgubiti jednako lako jer im se veže za zapešće. Osim toga, vodootporan je, ima do 10 pouzdanih kontakata za dvosmjerne glasovne pozive i razmjenu poruka te ima GPS lokator (iako potrošači kažu da GPS malo kasni, ističe Jordan).

Gizmo je također odobren od strane psihologa. Smatram da kad djeca dobiju pametni telefon, to dovodi do više obiteljskih sukoba i manje društvene interakcije licem u lice, a ponekad čak i negativno utječe na ocjene i san. Gizmo omogućuje djeci da imaju više neovisnosti, da šalju poruke s nekoliko ljudi, u njemu je GPS – pa omogućuje okus telefona bez davanja telefona.

Mobiteli za djecu u slučaju nužde

S operativnim sustavom Android, Palm Phone je manji telefon (veličine kreditne kartice) koji je savršen za djecu, kaže Jordan. I tu se može voljeti mnogo više od činjenice da je vodootporan i koristi Gorilla staklo, koje je dizajnirano da bude tanko, lagano i otporno na oštećenja. Također uključuje praćenje lokacije i intuitivne mogućnosti roditeljskog nadzora. Palm je prijenosniji telefon koji je dizajniran da manje ometa – još jedan plus za mlađe korisnike koje nude mobiteli za djecu.

Roditeljima koji jednostavno traže najbolju opću opciju za prvi telefon svog djeteta bilo bi dobro da koriste Android. Oni su najsigurniji ulog kada su tema mobiteli za djecu. Oni se dobro igraju s aplikacijama trećih strana i pružaju veću pokrivenost praćenja za YouTube, Snapchat i Instagram. Iako su iPhonei popularni, kada je u pitanju zaštita vašeg djeteta na mreži, Androidi pružaju bolje korisničko iskustvo i sveobuhvatniju pokrivenost za roditelje.

Pogledajte Samsung Galaxy, koji ima veliki 5, 5-inčni zaslon i impresivnu bateriju, kaže Bark. Galaxy J7 također je kompatibilan sa Samsungovim digitalnim ekosustavom prilagođenim djeci za djecu, a roditeljski nadzor može se omogućiti putem Googleove Family Linka. Ako razmišljate o kupnji mobitela za dijete, razmislite prvo o svojim starim uređajima. Možda vam otkup mobitela može pomoći u tome da uštedite pri vašoj idućoj kupnjiili možda čak ne potrošite ništa više od onoga što ste dobili za otkup mobitela.

Tagovi:

Više članaka

Najbolji vpn za Hrvatsku

Najbolji vpn za Hrvatsku

U današnje vrijeme, kada se sve više informacija prenosi preko interneta, važno je osigurati svoju privatnost i sigurnost. Korištenje virtualne privatne mreže (VPN) jedan je od načina kako to postići.