Merkur u znakovima zodijaka

Merkur u znakovima zodijaka

Merkur u znakovima zodijaka – općenito

U astrologiji Merkur je planet komunikacije, intelekta, sjećanja i prijenosa. Vaš znak Merkura utječe na sve navedene osobine kao npr. ako ste visoko organizirana osoba, ako sve detaljno planirate i organizirate i upisujete svoje planove u excel tablice ili se pak opušteno upuštate u nove prilike bez brige i pameti. Merkur je planet uma i vlada načinom na koji promatramo svijet oko sebe. Kako bi saznali koji je vaš Merkur u znakovima zodijaka morate zamislite trenutak u kojem ste rođeni i kako je u tom trenutku izgledalo noćno nebo. Upravo je znak u kojem se Merkur nalazio je Vaš Merkur u znakovima zodijaka. Kako bi saznali navedeno, možete koristiti jedan od kalkulatora dostupnih na internetu. Ovakva saznanja mogu uvelike pomoći lakšem svakodnevnom funkcioniranju i shvaćanju sebe kao osobe, ali i postupaka samih ljudi s kojima se svakodnevno susrećemo. Za sve savjete vezano za astrologiju, tarot, numerologiju i druge ezoterijske discipline, potražite Astrofon21.

Merkur u znakovima zodijaka – ovan, bik, blizanci, rak, lav

Merkur u znakovima zodijaka različito se očituje pa ćemo se tako dohvatiti svakog znaka i njegovih osobina povezanih s Merkurom.

Merkur u Ovnu – vrlo ste oštri, direktni, originalni i duhoviti te ne popuštate pred izazovima. Ako niste dobre volje, možete biti svadljivi pa čak reagirati bez takta. Oslanjate se više na svoje instinkte nego na racionalno razmišljanje te u većini slučajeva na taj način i donosite dobre odluke za sebe. Vaš Merkur u znakovima zodijaka predstavlja mogućnost da postanete uspješni u području književnosti.

Merkur u Biku – imate fantastičnu memoriju i vrlo dobro primjećujete stvari oko vas – nikad ne propuštate i nikad ne zaboravljate! Dugo vam treba vremena da formirate mišljenje, ali jednom kad to učinite vrlo ga je teško promijeniti. Dobro upravljate novcem te vam leži karijera u modnom dizajnu ili dizajnu interijera ili pak kao trgovina antikvitetima.

Merkur u Blizancima – vrlo ste brzi, radoznali i svestrani. Imate širok krug interesa te iako o nekim stvarima imate površno znanje, dobro to prikrivate. Mnogi novinari i televizijski voditelji imaju Merkur u blizancima.

Merkur u Raku – maštoviti, intuitivni, pravi socijalni kameleoni. Imate sposobnost odmah skenirati situaciju i prilagoditi svoje ponašanje. Sagledavate svijet u širokoj perspektivi. Akademski život vrlo vam je privlačan.

Merkur u Lavu – imate vatrenu narav i strastveno i toplo srce te neutaživu želju za uspjehom. Privlačnom osobnošću rođeni ste za vođu pa vas tako privlače pozicije direktora, vrhunskog atlete ili celebritija.

Merkur u znakovima zodijaka – djevica, vaga, škorpion, strijelac, jarac, vodenjak, ribe

Merkur u znakovima zodijaka uvelike utječe na vašu osobnost. Stoga, čitajte dalje kako bi saznali kako položaj Merkura u trenutku vašeg rođenja utječe na vaš život.

Merkur u Djevici – uvijek polazite od racionalnosti i logike. Potrebne su vam sve informacije prije nego donesete odluku. Nekad se preopteretite obvezama. Vaš analitički um čini vas odličnim istraživačem i znanstvenikom.

Merkur u Vagi – društvena, empatična osoba. Ne volite sukobe i možete se svugdje uklopiti. Volite raditi za i protiv liste. Pazite da ne žrtvujete svoja mišljenja i uvjerenja. Stoga, diplomacija vam uvelike leži.

Merkur u Škorpionu – prirodni samotnjak koji se oslanja na sebe. Rođeni istraživač koji je radoznao o svemu, a pogotovo ako je nešto mračno ili tajnovito. Odlična podloga za redatelja dokumentaraca ili detektiva.

Merkur u Strijelcu – vječni student i putnik, nezasitni za znanjem. Neumoran i optimističan uvijek u pokretu. Ove osobine pomoći će svakom vloggeru ili piscu.

Merkur u Jarcu -proračunat, ozbiljan, racionalan i ambiciozan. U vašem ponašanju nikada ništa nije spontano ili slučajno. Planirate pobijediti život stoga ste rođeni za ulogu vođe.

Merkur u Vodenjaku – vaš um je na drugoj razini. Pametni ste i jako dobro procjenjujte ljude i situacije i volite predviđati što bi se moglo dogoditi. Zanimanja u području umjetnosti, inženjerstva i tehnologije su prava za vas.

Merkur u Ribama – definitivno se više vodite srcem nego glavom. Vođeni svojom intuicijom često donosite ispravne odluke koje ste čak i predvidjeli. Imate veliko suosjećanje za druge pogotovo one manje od vas. Humanitarni rad je pravi ako slušate svoj Merkur u znakovima zodijaka.

Tagovi:

Više članaka