Kredit bez platne liste

Kredit bez platne liste

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kredit bez platne liste?

U današnje vrijeme svakome od nas se može dogoditi da nam je hitno potreban određeni iznos novaca. Što kada nam se dogodi nenadani trošak a mi nemamo plan B? Nema potrebe za živciranjem ili brigom. Davno iza nas su dani kada smo se za financije mogli uzdati samo u banke ili svoje najbliže. Što to znači? Ne morate biti financijski stručnjak kako bi ste vidjeli da je kreditno tržište u današnje vrijeme veće nego ikada prije. Krediti se danas nude gotovo na svakom koraku, a sve zahvaljujući kreditnim agencijama i ovlaštenim zajmodavcima.

Kredit bez platne liste je svakako neostvariv u bankama jer one su dokaz kreditne sposobnost, ali navedeno nije slučaj kod raznih drugih zajmodavaca. Kako je moguće ostvariti kredit bez platne liste? Krenimo od pravila raznih zajmodavaca. U svijetu online kredita kreditna sposobnost je stran pojam. Zašto? More papirologije koja tvori određene izračune koji na kraju donose rezultat da li ste kreditno sposobni ili ne. Kreditne agencije smatraju da bi se krediti trebali odobravati svima onima koji imaju mogućnost njegovog vraćanja – bez obzira na ugovor, visinu plaće, radni staž, instrumente osiguranja itd.

Gdje se može dobiti kredit bez platne liste?

Kredit bez platne liste je najčešće dio ponude mnogih kreditnih agencija i raznih ovlaštenih zajmodavaca. Gdje se može dobiti kredit bez platne liste? On se može dobiti preko interneta. Postavlja se pitanje gdje potražiti ponudu? Ponudu možete pretražiti sami uz pomoć recenzija i ocjena, ili ju možete potražiti preko specijaliziranih web stranica koje se bave kreditnim tržištem. Što kada pronađete ponudu? Kada ste našli ponudu koja Vam odgovara, dovoljno je napraviti klik na nju, i tada se automatski preusmjeravate na web stranicu zajmodavca. Što onda?

Kao novi klijent od Vas se traži registracija i prijava. Nakon uspješne prijave možete krenuti u proces traženja kredita. Na vama je da uz pomoć kreditnog kalkulatora odaberete željeni iznos kredita i rok otplate. Nakon navedenog, potrebno je popuniti obrazac s osnovnim podacima i priložiti potrebnu dokumentaciju. Kada u potpunosti kompletirate svoju ponudu, ona se šalje zajmodavcu koji će Vam se javiti što prije moguće. Možete očekivati odobrenje koje donosi potpis ugovora i isplatu, ili odbijenicu i obrazloženje zašto ste odbijeni.

Koje prednosti nudi kredit bez platne liste?

Krenimo od najočiglednije prednosti, a to je njegova jednostavnost. Kredit bez platne liste se može opisati kao brzi kredit, što znači da je sve vezano za njega veoma brzo – od prijave do realizacije. Druga prednost je minimalna dokumentacija. Čemu skupljati more papirologije ako jedino morate predočiti da ste sposobni vratiti posuđeni dug? Kreditne agencije nije briga na kakvom ste ugovoru o radu, nije ih briga koliko radnog staža imate, nije ih briga da li ste u zaduženjima ili ste uredan platiša.

Kreditnim agencijama je jedino bitno da vi vratite svoje dugovanje u dogovorenom roku. Treća prednost je online realizacija. Realizacija preko interneta svakako štedi Vaše vrijeme i novac. Preko web stranice zajmodavca možete saznati sve potrebne informacije vezane za kredit, kao i za njegovu realizaciju. Kredit bez platne liste je svakako odlična solucija za sve one koji su odbijeni sa strane banaka, kao i za sve one građane koje imaju ispod prosječna primanja. Kako bi ostvarili navedeni kredit morate biti punoljetna osoba koja ima otvoreni tekući račun, kao i dokaz o redovitim mjesečnim primanjima.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces odobravanja zajma?

Kako ubrzati proces odobravanja zajma?

### Kako ubrzati proces odobravanja zajma: Pripremite svu potrebnu dokumentaciju unaprijed

U današnje vrijeme, brzina odobravanja zajma može biti ključna za mnoge pojedince i poduzeća. Kako ubrzati p

Kako hitna pozajmica može spasiti vaše poslovanje

Kako hitna pozajmica može spasiti vaše poslovanje

U poslovnom svijetu, krizne situacije su neizbježne i mogu se dogoditi u bilo kojem trenutku. Bez obzira radi li se o naglom padu prihoda, neočekivanim troškovima ili privremenom gubitku ključnog klij