Koliko košta osiguranje auta

Koliko košta osiguranje auta

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koliko košta osiguranje auta i o čemu ovisi cijena osiguranja?

Koliko košta osiguranje auta je pitanje koje si postavljaju novi mladi, ali i stariji vozači. O čemu zapravo ovisi cijena osiguranja? Za početak, sama cijena auto osiguranja će varirati iz godine u godinu, a ono će ovisiti o mnogo čimbenika: Vrsta vozila, štete koje su bile prijavljene po polici osiguranja, akcije te uvjeti osiguravajuće kuće itd. Neki osnovni parametri koji određuju koliko košta osiguranje auta ovisi o tehničkim karakteristikama samog auta i značajke samog vozača. Kod auta značajniji faktori su njegova snaga motora, slijedi godina proizvodnje i model auta.

U pravilu, što je auto noviji, to mu je premija veća. Cijena osiguranja auta će se mijenjati i ovisiti o samom mjestu registracije. Tako ćete u Zagrebu platiti više nego u manjim gradovima radi veće mogućnosti sudara. U ostale faktore koji utječu na cijenu ubrajamo i veći broj kilometraže, razlog je mogućnost povećanog rizika za sudjelovanje u nesreći. Kada pričamo o osobnim faktorima samog vozača, ovdje se prvenstveno gleda dob vozača. Vozačima do 25 godina osiguranje je ponešto skuplje jer gledajući po statistikama oni najviše sudjeluju u prometnim nesrećama.

Koliko košta osiguranje auta i kako proći jeftinije?

Kao vozač, jeftinije ćete proći ako ste do sada vozili bez ikakvog sudjelovanja u nesrećama ili prijavljenim štetama. Ovdje imate pravo na ostvarivanje bonusa, a kod u određenim osiguravajućim kućama iznosi i do 74 %. Ukoliko svoju policu auto osiguranja plaćate gotovinom i odjednom, možete ostvariti i dodatni popust na plaćanje gotovinom. Koliko košta osiguranje auta je pitanje koje si vozači postavljaju svake godine. Uzimajući u obzir kako imamo široku ponudu osiguravajućih kuća, moguće je pronaći ponudu po svojoj mjeri.

Kako provjeriti ponude za koliko košta osiguranje auta? Ponude su često dostupne online, preko web stranica osiguravajućih kuća. Neke kuće vam nude i točan iznos na temelju unašanja modela i godine automobila. Najbolje bi bilo kada bi odabrali uži izbor osiguravajućih kuća i kada bi sami krenuli u proces istraživanja ponuda. Iako je auto osiguranje obvezno po zakonu, imajte na umu da ne morate odabrati najskuplju opciju. Sami imate mogućnost odabira najboljeg osiguranja prema vašim potrebama, zato birajte pametno.

Koliko košta osiguranje auta i što sve ono uključuje?

Odgovor na pitanje koliko košta osiguranje auta će ovisiti o tipu osiguranja kojeg uzmete, kao i osiguravajuće kuće. Što sve uključuje auto osiguranje? Obvezno osiguranje auta pokriva štete koje su nastale automobilom i one se odnose na tuđa vozila i druge osobe, ne vas. U primjeru, ako ste odgovorni za automobilsku nesreću, tada će se osobama koje su sudjelovale u nesreći šteta naplatiti sa vaše police osiguranja, dok ćete vlastitu štetu financirati sami. Naravno, auto osiguranje možete i nadograditi s raznim pokrićima koja su dodatna, a ponuđene opcije možete saznati u odabranoj osiguravajućoj kući.

Koliko košta osiguranje auta i da li je moguće pregovarati o smanjenju cijene? Naravno. Osiguranje se pribraja u svijet kupovine, što znači da su popusti i smanjenje cijene mogući. Nakon dogovorene cijene probajte pitati osiguravatelja da li se ona može dodatno smanjiti i kako. Osiguravajuće društvo ima interno dopuštenje da vam smanje cijene unutar nekog pristojnog raspona, što znači da je moguće ostvarenje dodatnih popusta. Savjet je da ponudu razmotrite u više osiguravajućih kuća i da na temelju ponuda donesete svoju konačnu odluku.

Tagovi:

Više članaka

Kako ubrzati proces odobravanja zajma?

Kako ubrzati proces odobravanja zajma?

### Kako ubrzati proces odobravanja zajma: Pripremite svu potrebnu dokumentaciju unaprijed

U današnje vrijeme, brzina odobravanja zajma može biti ključna za mnoge pojedince i poduzeća. Kako ubrzati p