Koji horoskopski znak ima najviše sreće

Koji horoskopski znak ima najviše sreće

Koji će horoskopski znak imati najviše sreće u ovoj godini?

Sreća je svakako relativan pojam. Ona se mjeri prema vlastitim mjerama i nema određenih pravila. Astrolozi govore kako je teško dati generalnu procjenu za cijelu godinu, no položaj zvijezda i položaj planeta u trenutku našeg rođenja ipak može pokazati da li smo rođeni pod sretnom zvijezdom ili ne. Ovako se, barem generalno, mogu predvidjeti određene stvari koje mogu usrećiti neki horoskopski znak. Ova godina će biti posebno sretna sljedećim znacima zodijaka:

Djevica – Vrijedan, ambiciozan i analitičan znak. Ove godine plodovi uspjeha su dvostruki! Djevice očekuju zanimljivi i novi projekti, puno dobrih ideja, razvoj i ostvarenje dugo planiranih planova. Do kraja godine, djevice će zablistati u poslovnom i financijskom smislu. Njihove romanse također mogu poprimiti veći korak!

Vaga – Od početka ove godine, Lady Luck je nasmiješena Vagama. Nalet energije vezan za ambicije će se manifestirati u ostvarenju ciljeva – a to će se pokazati u financijama, kao i u svijetu odnosa. Vodenjak – Val promjena možda uplaši Vodenjake, no riječ je o pozitivnoj promjeni. Sreća će se ocrtati u srcu i umu, što znači da će navedeni znak steći mudrost i bolje odnose. Bolji odnosi su vrata k novoj budućnosti.

Škorpion – Njihova vatrenost će se isplatiti. Naime, do kraja ove godine prirodno ćete postizati uspjehe, što znači da ćete biti primijećeni. Za oko ćete zapeti novim poslovnim partnerima. Sklad i harmonija će vladati na ljubavnom planu. Da li želite saznati kakva sreća očekuje Vaš horoskopski znak? U tom slučaju, svoj odgovor možete potražiti na Tarot vizija.

Koliko sreće ima svaki horoskopski znak?

Niste pronašli svoj horoskopski znak na listi najsretnijih? Nema veze, to ne znači da on nema sreće. Zanima Vas koliko sreće ima Vaš horoskopski znak? Ovan – Vladajući Mars pokreče stalne životne borbe u ovom znaku, što je dobro jer se stvara karakteristika upornosti! Njihova sreća leži u pobjeđivanju drugih. Bik – Navedeni znak se često susreće s promjenama, iako ih ne voli. Smatraju da nisu rođeni pod sretnom zvijezdom, no njihova sreća leži u snalažljivosti i prilagodljivosti.

Blizanci – Navedeni znak je najsretniji kada može iskoristiti moć šarmiranja. No, česte životne prepreke i izazovi često guše taj šarm. Rak – Sreća je oduvijek na strani raka. Iako imaju i svojih izazova, Rakovi često slušaju svoje unutarnje ja i na kraju dana se osjećaju ispunjeni. Lav – Znak zodijaka koji se ne zamara srećom. Sami sebi su dovoljni i često govore da oni sami kroje svoju sreću.

Strijelac – Jedan od najsretnijih znakova zodijaka, iako to često ne znaju iskoristiti. Često ne znaju kako postupiti izvan komfora, a navedeni scenarij se događa kada se sreća previše iskorištava. Jarac – Vođa horoskopa, navedeni znak svoju sreću traži u poslu i osobi koja im odgovara. Mentalo i emocionalno daju sve od sebe, i ovo Univerzum često prepoznaje. Ribe – Ribe vole svijet mašte jer on donosi sreću i spokoj. Jupiter i Neptun pridodaju psihičkoj sposobnosti navedenog znaka, što znači da on nikada neće imati problema s pronalaskom istinske sreće.

Zašto ponekad neki horoskopski znak nema sreće?

Sreća proizlazi iz naše osobnosti, no ponekad određeni splet okolnosti može omesti taj divni osjećaj. Zašto se ponekad neki horoskopski znak osjeća kao da je bez sreće? Ovan – Ovnovi sa svojim rogovima zapinju svugdje i neće priznati poraz dok se u potpunosti ne iscrpi. Nesretni su jer žele validaciju i divljenje drugih, a to nije uvijek moguće. Bik – Često sami sebi dovoljni, Bikovi razvijaju svoj komfor. Ne vole kada se komfor razbije, jer tu nastaje problem koji se zove realnost. Ponekad nemaju sreće jer ne vide dalje od svojih rutina.

Blizanci – Često ih prati glas dvoličnih osoba. Na život gledaju kao igru i često su nezreli u svojim akcijama i reakcijama. Često nemaju sreće jer ne žele prihvatiti savjete koji su dobronamjerni. Rak – Previše osjetljivi i preveliki emotivci. Ostavljaju dojam nesigurnosti i neodlučnosti, a to će ih više puta koštati njihove sreće. Lav – U svome svijetu oni su savršeni i nedodirljivi. I dok tvrde da sami rade na svojoj sreći, često su nesretni jer za svoje situacije okrivljuju druge. Djevica – Djevice su izvrsne u davanju savjeta i rješavanju problema, ali za druge – ne sebe! Život im uvijek daje određeni izazov, pa se često pitaju što su pogriješile.

Vaga – Znak kojeg nepravda izbacuje iz takta. Često mare više za tuđu sreću nego svoju, i tu se pojavljuje realan problem. Škorpion – Često sami sebe upiknu i tvrde kako nemaju sreće. Bez previše mišljenja, Škorpion će napasti i tek onda razmišljati o svojim posljedicama. Strijelac – Ima sreće jer pušta da ga život nosi, no život će i izbaciti iz komfora. Kada se nađu sami i u novoj situaciji, Strijelci će se smatrati nesretnima. Jarac – Tvrdoglavi i uporni. Jarčevi nikada neće priznati problem ili zatražiti pomoć. Njihova tvrdoglavost ih često košta sreće.

Vodenjaci – Spremni pomoći svima, ali kada njima treba pomoć osuđuju druge. Sreća im često okrene leđa kada krenu osuđivati bez ikakvih dokaza. Ribe – Znak koji je sam sebi prokletstvo. Povezuju stvarni svijet s nesrećom, dok je mašta happy place. Imaju jasnu sliku o tome kako bi sve trebalo izgledati, ali ne žele se potruditi da to i ostvare. Kao što vidite, svaki horoskopski znak ima manjak sreće. Sreća je rad, a ako niste spremni raditi na njoj – ona nikada neće doći.

Tagovi:

Više članaka