Klađenje na manje ili više parova – što je bolje

Klađenje na manje ili više parova - što je bolje

Što je klađenje na manje ili više parova?

Kako bi kladioničari ostali sretni i kako bi samo iskustvo klađenja bilo zabavnije, kladionice moraju ponuditi više oblika klađenja. Jedan od svakako najzanimljivijih oblika klađenja je klađenje na manje ili više parova, koje u zadnje vrijeme isto tako nudi širok spektar ponude u klađenju. Što su zapravo oklade na manje ili više parova? U samom početku razvoja ovakve vrste klađenja mogli ste se kladiti samo na broj golova ili poena u određenoj utakmici.

Danas je ovakav sistem klađenja dostupan za mnoge sportove. Primjerice, možete se kladiti na to koliko će određeni košarkaški igrač postići poena u utakmici, koliki će broj kartona određena ekipa dobiti po utakmici, koji broj kornera će se ostvariti na utakmici. Klađenje je danas svakako raznovrsnije i zabavnije nego ikada prije. Danas se možemo kladiti doslovno na sve, ne samo na sport, i to je razlog zašto ono kao aktivnost privlači mnoge. Oklade su oduvijek bile najbolji način kako testirati svoju sreću i ostvariti određeni dobitak.

Kako izgleda klađenje na manje ili više parova?

Budući da manje više oklade na samo jedan par nisu nešto profitabilne jer je riječ o malim kvotama, sve više igrača zapravo kombinira 3 ili 4 različite oklade na listiću koji sadrži više parova. Prije samog klađenja bilo bi poželjno dobro se informirati o ekipama na koje se mislite kladiti. Primjerice, provjerite kako neka ekipa igra i koliko golova inače postižu u prosjeku.

Ovakve informacije vam mogu znatno pomoći prilikom biranja parova. Koji su sportovi najbolji za ovakvo klađenje? Ovakvu vrstu klađenja danas možemo pronaći u većini sportova. Popularno je u tenisu i košarci. Najbolje je zapravo kladiti se da sport koji vam je poznat. Može li se na manje više okladama profitirati? Ako igrate pametno odgovor je svakako da.

Bitno je da iskoristite prednosti statistike koja vam može pokazati realne šanse za neki pogodak. Potrebne su razrađene strategije i pametno klađenje kako bi uspjeli ostvariti profit. U slučaju da vas navedeni tip klađenja zaista zanima i da se želite detaljno upoznati s njegovim pravilima, tada vam preporučujemo da posjetite službenu stranicu Germanija koja vam nudi detaljan uvid u navedeni oblik klađenja.

Savjeti za uspješno klađenje na manje ili više parova

Svi zaljubljenici u klađenje bi voljeli savladati “kladioničarske zamke” i pretvoriti gubitne listiće u željeni dobitak. Da li je to moguće? Relativno. Što je potrebno znati i primjenjivati za uspješno klađenje? Prvi korak je svakako bolje razumjeti sport na koji se kladite. Detaljno upoznajte momčad ili ekipu na koju se kladite i pomoću statistike iskoristite sreću.

Drugi korak je kladiti se u što većem broju kladionica. Pametni kladioničari će okušati svoju sreću u raznim kladionicama. Razlog? Ne nudi svaka kladionica isti koeficijent kada se kladite. Treći korak je biranje manje parova. Reducirajte broj parova za okladu na vašem listiću. Nemojte zaboraviti na onu “Manje je više”, jer manje parova na listiću donosi i manje šanse za gubitak.

Četvrti korak je izbjegavati jako male kvote, ovaj korak je usko povezan s prethodnim, točnije manje parova na vašem listiću vam omogućuje veće šanse za ostvarivanje vašeg dobitka. Peti korak je da odaberete pravu okladu za vas iz ponude. Mogućnosti klađenja su velike, to znate i sami, zato provjerite određenu momčad ili igrača i kladite se pametno.

Šesti korak je da se kladite s razumom a ne sa srcem. Nemojte se kladiti na omiljeni klub jer ga volite, kladite se na suparnički klub za koji znate da će poraziti vaše miljenike po statistici. Sedmi i zadnji korak je da se kladite u pravo vrijeme. Ovo se odnosi na sami dan kad se određena utakmica ili meč odigrava. Zašto baš tada? Jer ćete biti u toku s informacijama i statistikama.

Tagovi:

Više članaka

Merkur u znakovima zodijaka

Merkur u znakovima zodijaka

U astrologiji Merkur je planet komunikacije, intelekta, sjećanja i prijenosa. Vaš znak Merkura utječe na sve navedene osobine kao npr. ako ste visoko organizirana osoba, ako sve detaljno planir

Kako očistiti kuhinju od iverice

Kako očistiti kuhinju od iverice

Namještaj od iverice je jeftiniji od namještaja od punog drveta, a opet je od drvene mase, nije plastika ili neki drugi umjetni materijal, a dizajnerski se mogu postići sjajna rješenja. Ljudi ga kako

Kako prepoznati uroke

Kako prepoznati uroke

Uroke ponekada nije baš lako prepoznati i nikako nekim stanjima i događajima u vašem životu ne bi trebalo olako davati kvalifikacije uroka. Dugo se u duši baš ne osjećate d