Kako vratiti izbrisane pozive

Kako vratiti izbrisane pozive

Kako vratiti izbrisane pozive, brisanje nepotrebnih stvari

Mnogi od nas su brisali poruke, pozive, nepotrebne datoteke i aplikacije s naših mobitela uvjereni kako nam samo zauzimaju prostor na mobitelu. Dogodilo se da smo i slučajno obrisali i nešto što nismo trebali, što onda? Kako vratiti izbrisano? Moderniji Smartphone-i nakon obrisanih poruka, slika u posebnom odjeljku „Trash“ čuvaju obrisano i do 30 dana prije nego se trajno obrišu. Također obrisanu poruku ili sliku možete premjestiti iz Trash-a natrag u poruke ili galeriju. Što je s pozivima, kako vratiti izbrisane pozive? Nažalost pozive ne možemo vratiti istim principom kao izbrisane fotografije ili poruke. Kao jednu opciju možete tražiti ispis poziva od vašeg mobilnog operatera ako vam treba broj koji ste zvali. Što ako vam mobilni operater ne može pomoći? Istraživanje po mobitelu kako vratiti izbrisane pozive je uzaludna. Naravno, danas za sve postoji određena aplikacija, tako da ne čudi činjenica da upravo putem njih možemo vratiti svoju povijest poziva.

Kako vratiti izbrisane pozive, recovery proces

Kako vratiti izbrisane pozive je postala prava sitnica uz softver DataKit Android Data Recovery, koji za vas može izvući sve što vam je izbrisano i nestalo s vašeg mobitela. Navedeno je alat za oporavak podataka koji je dovoljno moćan da vam može vratiti i trajno izbrisane poruke i pozive. Nije bitno da li je do brisanja došlo slučajno, namjerno, pad sustava i sl. Ovaj softver može vam vratiti sve što ste izgubili. Moramo naglasiti kako je navedenu aplikaciju lako instalirati i koristiti i kako je kompatibilna s mnogim Android brendovima. Također su dostupne verzije aplikacije za Windows i Mac. Proba aplikacije je sasvim besplatna i može vam odgovoriti na pitanje kako vratiti izbrisane pozive na vašem mobitelu. Kako instalirati navedenu aplikaciju? Preko vašeg PC-a skinuti ćete Android oporavak podataka za Windows ili Mac, i instalirati na vaš pc. Tada ćete povezati svoj pc s vašim mobitelom putem USB kabela. Zatim će vam se u iskočnom prozoru pojaviti da li se želite spojiti, morate pritisnuti OK za nastavak. Kod Androida novih generacija morate otići u postavke o telefonu, dodirnuti ćete broj izrade oko 7 puta i onda će vam se pojaviti „Vi ste sada programer“, zatim USB ispravljanje pogrešaka. Otvorit će vam sučelje na kojemu možete odabrati vrstu podataka koju želite preuzeti/vidjeti. Označite zapisnici poziva. Pojavit će vam se zahtjev za porukom, morate kliknuti „Dopusti“, ako vam se poruka ne pojavi pokušajte sa „Ponovno pokušaj“, ovo daje dozvolu programu da skenira vaš uređaj. Zadnji korak je pregled izgubljenih poziva, odaberite one koje želite vratiti i klik na „Ozdravi“ i podaci će biti pohranjeni na vaš pc.

Kako vratiti izbrisane pozive, privatnost

Mnogi se pitaju zašto današnji najnoviji pametni telefoni nemaju opciju „recikliranja“ poziva kao što imaju za poruke i fotografije. I dok i dalje giganti u proizvodnji pametnih telefona ne žele odgovoriti na postavljeno pitanje, sumnja se da je riječ o privatnosti. Privatnost je nešto na što svatko od nas kao korisnik pametnog telefona ima pravo, i upravo zato se nagađa da se ne želi napraviti opcija „recikliranja“ vezano za pozive. Iako ima načina za kako vratiti izbrisane pozive, taj način nije tako jednostavan kao recimo povratak izbrisane fotografije. Vjerojatno su mnogi od vas mislili da je proces kako vratiti izbrisane pozive nešto kao iz forenzičkih serija gdje je mobitel glavni dokaz, iskreno niste ni daleko od toga. Android Data Recovery nudi proces od svega par minuta koji vam može pomoći da vratite stare datoteke. Naši mobilni uređaji su zapravo velike baze podataka, naših podataka. Zato je on iznimne važnosti da ih čuvamo.

Tagovi:

Više članaka

Najbolji vpn za Hrvatsku

Najbolji vpn za Hrvatsku

U današnje vrijeme, kada se sve više informacija prenosi preko interneta, važno je osigurati svoju privatnost i sigurnost. Korištenje virtualne privatne mreže (VPN) jedan je od načina kako to postići.