Kako spojiti mobitel na radio u autu

Kako spojiti mobitel na radio u autu

Znate li kako spojiti mobitel na radio u autu?

Slušanje muzike u autu s vlastitog mobitela jedan je od najboljih načina kako uživati u vožnji, gdje god da išli. Dok sviraju vaši omiljeni hitovi i sunce prolazi kroz staklo vašeg automobila, vožnja je odmah ugodnija. I dok je nekada davno bilo potrebno “spržiti cd” kako bi mogli slušati svoju muziku u autu, danas je taj postupak puno lakši: jednostavno uparite svoj mobitel s autom. Ako ste se ikada pitali kako spojiti mobitel na radio u autu, u nastavku ćemo vam to objasniti. Najlakši način je ukoliko vaš auto u upustvima korištenja koji dolaze s njim ima opisano kako spojiti mobitel na radio u autu. U tom slučaju, samo pratite uputstva i sinkronizirajte mobitel s autom. To će se najčešće vršiti tako da pokrenete postupak uparivanja mobitela s autom preko bluetootha. Jednom kad ste uparili svoj mobitel s autom, jednostavno pustite muziku na mobitelu, odaberite opciju telefona na ekranu vašeg auta, i za čas ćete ćuti svoju omiljenu muziku!

Kako spojiti mobitel na radio u autu pomoću AUX kabela

U prethodnom smo poglavlju objasnili kako spojiti mobitel na radio u autu pomoću bluetootha. Međutim, ukoliko vaš automobil nema bluetooth, ili barem nema mogućnost povezivanja mobitela preko bluetootha, utoliko je potrebno naći alternativno rješenje. Stoga, u nastavku ćemo vam iznijeti još jedan od načina kako spojiti mobitel na radio u autu, ovoga puta pomoću AUX kabela. Najprije, pronađite AUX port u vašem automobilu. Ako ne znate kako AUX port izgleda, pogledajte na internetu sliku da znate što trebate tražiti. Kada nađete AUX kabel, jednostavno uštekajte jedan kraj AUX kabela u vaš mobitel, a drugi dio u AUX ulaz. Potom na vašem radiju odaberite opciju AUX te pustite glazbu direktno s mobitela. Ako pak nemate AUX ulaz u autu, onda će biti potrebno poslužiti se alternativnim načinima spajanja mobitela s radiom. Npr. možete si pomoći na način da kupite adaptera poput AUX adaptera, ili pak iskoristite mogućnost da povežete mobitel putem USB kabla.

Kako spojiti mobitel na radio u autu pomoću USB kabela

U prethodna dva poglavlja smo opisali kako spojiti mobitel na radio u autu pomoću bluetootha i pomoću AUX kabela. Ako pak nemate niti jedno od navedenog, vjerojatno će vas zanimati alternativni načini spajanja mobitela s autom, jer jednostavno odreći se svoje omiljene muzike u autu je naprosto grijeh, neovisno o tome jeste li muškarac ili žena. Jedan od načina kako spojiti mobitel na radio u autu i uživati u svojoj omiljenoj muzici je svakako spajanje putem USB kabela. Ukoliko vaš radio ima USB ulaz, jednostavno kupite USB kabel i spojite svoj mobitel putem USB kabela s radiom. Ako ste to napravili, uključite telefon i automobil. Neki auti će automatski pokrenuti povezivanje auta s mobitelom. Ako se to nije dogodilo, trebat ćete to pokrenuti ručno na način da na mobitelu odaberete opciju povezivanja, a da u automobilu odaberete opciju USB spajanja na vašem ekranu. Nakon što ste sve navedeno uspješno napravili, pustite muziku s vašeg mobitela i ista bi se trebala čuti na zvučnicima u autu.

Tagovi:

Više članaka

Zašto igrati u online casinu

Zašto igrati u online casinu

Nikada prije pojave interneta kockanje nije bilo tako dostupno običnim ljudima, bila je to privilegija elite iz bogatih krugova koja je imala novac, toaletu i manire za ulazak u bilo koju ozbiljnu koc

Mogu li online kockarnice mijenjati RTP

Mogu li online kockarnice mijenjati RTP

Kockarnice ili casino kako se još naziva su vam mjesta gdje imate bezbroj mogućnosti kada su u pitanju igre na sreću. Od klasičnih automata, ruleta i slotova sve do raznih kartaških igri poput poker,

Moderna inspiracija za vanjsku gradnju

Moderna inspiracija za vanjsku gradnju

Otkrijte proizvod kojim u isto vrijeme imate mogućnost modernom estetikom lansirati privatno ili poslovno okruženje na visoki nivo funkcionalnosti, sigurnosti i udobnosti!