Kako se ljubiti sa dečkom

Kako se ljubiti sa dečkom

Kako se ljubiti sa dečkom uz pomoć komunikacije

Kako se ljubiti sa dečkom jedno je od najčešćih pitanja koje si cure postavljaju. Postoje razni savjeti o tome kako se ljubiti sa dečkom, a jedan od savjeta se odnosi na komunikaciju između vas i dečka s kojim se želite ljubiti. Svatko se ljubi drugačije i svatko voli drugačije stvari kod ljubljenja.

Stoga, nemojte zanemariti komunikaciju. Iako to može biti malo neobično, pogotovo ako je riječ o početku veze, ali nemojte da vas to obeshrabri. Ali baš kao i kada je seks u pitanju, ako ne razgovarate o tome, nikada nećete znati što vaš dečko voli, a što ne voli, što radite kako treba, a što ne i kako možete unaprijediti svoje ljubljenje.

Nitko nije rođen kao savršeni znalac u ljubljeni i zbog toga bi vaš dečko treba imati razumijevanja i strpljenja. Ako nema, onda je možda vrijeme da pronađete novog dečka. No, ove savjete nemojte shvaćati kao pravila, jer ne postoje pravila o tome kako se treba pravilno ljubiti, jer svaki par ima svoja zasebna pravila, tj. svoje želje i potrebe kada je ljubljenje u pitanju.

Kako se ljubiti sa dečkom korak po korak

Jako je bitno znati kako se ljubiti sa dečkom korak po korak, stoga pročitajte ovaj tekst i saznajte sve o tome. Ljubljenje dečka po prvi puta može biti neugodno, ali to ne mora biti tako, ako budete pratili sljedeće korake. Prije nego krenete sa samim ljubljenjem, obavezno učinite svoj zadah svježim.

Svježi zadah je jako važan kod ljubljenja, jer će vas dečko zbog njega htjeti što duže ljubiti. Isto tako je bitno da posvetite određeno vrijeme i svojem izgledu, jer želite učiniti sve da svojem dečku budete privlačni. Potrudite se i da nađete savršeno mjesto za ljubljenje, neko mjesto gdje ćete imati privatnosti.

Jednom kada se sastanete pružite određene znakove svojem dečku da se želite ljubiti. Budite sigurni da oboje želite to i zatim primaknite svoje usne njegovima i počnite se ljubiti. Tijekom samom ljubljenja uglavnom koristite svoju donju usnu. Poželjno je da tijekom ljubljenja izmjenjujete nježne dodire, kako bi imali kompletni ugođaj. Sada kada znate kako se ljubiti sa dečkom, na vama je da odaberete savršeni trenutak za to.

Kako se ljubiti sa dečkom po vratu

Osim što je bitno znati kako se ljubiti sa dečkom usta na usta, isto tako je važno znati kako se ljubiti sa dečkom po vratu. Ljubljenje po vratu može biti jednako strastveno kao i ljubljenje ustima. Prije nego krenete ljubiti dečkov vrat, napravite par stvari kako bi pripremili njegov vrat na ljubljenje.

Njegov vrat počnite lagano dodirivati svojim prstima, kako bi se što više opustio. Jednom kada osjetite da je opušten, počnite sa ljubljenjem po osjetljivim dijelovima vrata. Jedan od najosjetljivijih dijelova je područje gdje se vrat spaja sa ramenim dijelom. Tijekom ljubljenja koristite što više jezik i to na način da s njim radite razne pokrete po dečkovom vratu.

Promatrajte koji mu pokreti najviše gode i ustrajte u njima, naravno nemojte pretjerivati. Također, ljubite njegov vrat otvorenim ustima, koje ste prije toga navlažile jezikom, kako bi podražaj bio veći. Ovu tehniku ljubljenja dečkovog vrata možete upotrijebiti i na drugim dijelovima njegova tijela.

Tagovi:

Više članaka