Kako prepoznati uroke

Kako prepoznati uroke

Muči vas dugotrajna tjeskoba i nejasan strah možda imate urok

Uroke ponekada nije baš lako prepoznati i nikako nekim stanjima i događajima u vašem životu ne bi trebalo olako davati kvalifikacije uroka. Dugo se u duši baš ne osjećate dobro, bili ste čak i kod psihijatra koji vam je rekao da je s vama sve u redu. To su ona stanja, muči vas dugotrajna tjeskoba i nejasan strah možda imate urok, pogotovo ako to stanje prati nesanica i snažna neugodna reakcija na neke osobe oko vas.

Košmari, noćne more i dugotrajna nesanica doista mogu ukazivati na urok, pogotovo ako vaši teški (horor) i isprekidani snovi postanu snovi jeze u kojima možda doživljavate i paralizu snova u kojima se ukočite i svjesni ste te ukočenosti, zato se i bojite zaspati. Zbog svega toga se bojite više noću nego danju i poput malog djeteta se bojite mraka, pa cijelu noć imate upaljeno svjetlo i panično se bojite ostati sami iako ste odrasla i zrela osoba.

Kočenje, drhtavica i ježenje pojedinih dijelova tijela može prouzročiti urok

Ima tako neobičnih tjelesnih senzacija koje se ne daju ničim objasniti i kolikogod liječnika i specijalista obišli oni ništa ne nalaze. Kočenje, drhtavica i ježenje (zimica) pojedinih dijelova tijela može prouzročiti urok i zato doktori ne mogu ništa otkriti i šalju vas specijalistima i psihijatrima koji o tim tjelesnim senzacijama također ne nude suvisla objašnjenja. I promjene temperature prate takve tjelesne senzacije, pa vam tako jedna ruka može biti topla, a druga ledena, a drugi put obrnuto.

Ježenje na vratu možete osjetiti ako vas u potiljak fiksira osoba koja ima urokljivo oko iako s tom osobom nemate ništa. Mnoga ovakva stanja se ipak mogu pripisati neurozama, pa nije dobro odmah za takva nejasna stanja odmah reći da je to urok na djelu. Zato sve što izgleda kao neki zdravstveni problem treba prvo medicinski pregledati i biti na čisto da nije zdravlje u pitanju, jer se uroci na zdravlju dugo i teško skidaju.

Lanac nesretnih događaja u kontinuitetu može ukazivati na urok

Mnoge osobe izjavljuju da se osjećaju nesretno od rođenja, naravno da nitko nije stalno ni sretan, ali nitko ne može biti stalno ni nesretan jer bi ga to raskinulo. Lanac nesretnih događaja u kontinuitetu može ukazivati na urok iako to može biti samo loša i teška životna faza, pa i tu treba biti oprezan s kvalifikacijama, jer takvih faza u kojima vam se čini da se sve urotilo protiv vas imaju svi ljudi i nitko nije pošteđen.

Jedno detaljno i precizno tarot čitanje će otkriti i urok i uzrok i tko vam zlo želi i zlo radi, na koji način je to napravljeno, kako to zlo skinuti s vas i kakvu zaštitu trebate. Vjerujte, lakše je otklanjati uzroke nego uroke, ali zlo se mora uništiti i maknuti ako postoji i zaštita protiv novih napada se obavezno treba napraviti. Zato ako nalazite čudne i nepoznate predmete oko sebe koje vi niste unijeli u kuću, provjerite ih.

Tagovi:

Više članaka