Kako muškarci svrše

Kako muškarci svrše

Kako muškarci svrše, muškarci i orgazmi

Orgazam je uvijek zanimljiva tema kada su u pitanju žene, no što je s muškarcima? Smatra se da su muški orgazmi vrlo jednostavni i da se nema o čemu previše tu pričati, ali istina je sasvim drugačija. Iako i žene i muškarci uživaju u osjećaju orgazma, ženski i muški mozak se nalaze u potpuno drugačijim stanjima svijesti. Razlike postoje također i u procesu postizanja orgazma i što nakon. Većina nas zna kako muškarci svrše samo pomoću penetracije, no sigurno niste znali da su muški orgazmi jednako interesantni kao i ženski. I dok je svakako žene malo teže zadovoljiti nego muškarce, ovo ne znači da muškarci nisu voljni i željni isprobavanja orgazma na različite načine. Niti jedan muškarac nije isti, iako se većina baš poput žene žele osjećati poželjno. Što muškarce najčešće uzbuđuje? Za razliku od žena, muškarci se uzbude vrlo lako. Dovoljno je samo jedan dodir ili pogled koji može dovesti već do skidanja i predigre. Muškarcima je svakako teže suzdržavati se nego ženama, upravo zato je bitno da predigra ne traje niti predugo niti prekratko, jer upravo je ona bitan faktor u kako muškarci svrše. Muškarci najviše vole svršiti uz pomoć svoje partnerice, ali ponekad i sami uz pomoć raznih hotline razgovora i raznih internet sadržaja.

Kako muškarci svrše, kako zadovoljiti muškarca

Gotovo većina muškaraca će reći kako je svaki seks dobar seks, to ipak ne znači da ne nemaju omiljenu pozu u kojoj vole svršiti ili mjesto na koje vole svršiti. Kako zadovoljiti muškarca da postigne orgazam koji će pretvoriti dobar seks u odličan seks? Predigre su uvijek poželjne, naveli smo kako moraju biti savršeno tajmirane kako bi užitak bio obostran. Predigru možete započeti sami sa sobom dok vas vaš muškarac gleda. Predigra bez dodira pojačava želju za seksom. Kada se više jednostavno ne možete suzdržati seks započnite s oralnim zadovoljavanjem, a zatim uzmite „stvar“ u svoje ruke dok ga gledate u oči. Zatim zauzmite dominantniju pozu i na par minuta vodite seks. Kako muškarci svrše ima veze sa seksom i kakav je seks bio. Ako su žene te koje preuzimaju inicijaciju i navode svog muškarca, orgazam s muške strane će biti intenzivniji jer je prisutno veće uzbuđenje. S druge strane kada muškarac preuzme inicijaciju uzbuđenje također postoji, no ne u tako velikom omjeru kada im žena kaže da ih želi. Kako muškarci svrše se povezuje s doslovno svime, od predigre, poza u seksu itd.

Kako muškarci svrše, zanimljivosti o muškom orgazmu

Naveli smo kako niti jedan muškarac nije isti, no ima par zanimljivih činjenica o muškom orgazmu koje većina muškaraca čak i zna. Muškarci mogu doživjeti takozvani suhi orgazam koji je bez sjemene tekućine, iako su ovo vrlo rijetki slučajevi. Muška sperma se ejakulira brzinom od 45 km/h, što je za usporedbu brzina kojom trči najbrži čovjek na svijetu. Muškarcima je u prosjeku dovoljno 7 minuta stimulacije da svrše, ali prosjek ovisi od muškaraca do muškaraca i dobi u kojoj se nalazi. Postoje mnogi načini kako muškarci svrše, no da li ste znali da muškarci imaju ne jednu nego čak tri G točke? Frenulum, koje je elastično tkivo povezano s vrhom penisa, Perineum koji se nalazi između testisa i anusa, i prostata. Iako muškarci brže postignu orgazam, orgazmi kod muškaraca traju nešto kraće nego kod žena, svega par sekundi. Isto tako većina muškaraca spremna je na drugu rundu nakon pet minuta do sat vremena. Kako muškarci svrše? Najviše vole svršiti pomoću seksa, ili pomoću zadovoljavanja partnerice, ali i samostalno uz razne stimulanse.

Tagovi:

Više članaka