Kako biti privlačna i sexy

Kako biti privlačna i sexy

Čini se da je imperativ modernih žena kako biti privlačna

Moderni svijet kreira i nameće standarde ljepote i seksepila i muškarcima i ženama koji daju lažnu sliku uspješnosti, sreće i zadovoljstva, jer ispada da sreću mogu dosegnuti samo žene i muškarci koji zadovoljavaju te standarde. Čini se da je imperativ modernih žena kako biti privlačna i sexy, ali i muškarci bi morali biti supermeni, tako je barem prema retuširanim idealima iz društvenih mreža i ostalih medija. Svi koji ne ispunjavaju te zadane parametre postaju frustrirani i nesigurni.

Ta opsjednutost vanjštinom i kompleksi zbog nje regrutiraju klijentelu za posao koji tiho cvjeta u raznim fitnes centrima, u salonima za ljepotu, masažu, na stranicama i u oglasima za seksualne usluge, a osobni kontakti preko oglasa pružaju i svima prosječnog izgleda da se barem na trenutak osjete privlačno i sexy. Čitave škole i pokreti vas treniraju i uče kako biti privlačna, industrija mode i kozmetike vas također tome uče, a savjeti poznatih osoba i influencerica također nude instant privlačnost.

Nema posla, ljubavi, sexa, ako ne naučiš kako biti privlačna

Kult tijela je doveo do toga da je izgled sve, izgled prodaje sve, samo izgledom možete postići sve o čemu sanjate. Možete imati bogatu maštu, velike snove i žarke želje, ali nema posla, ljubavi, sexa, ako ne naučiš kako biti privlačna, a saloni ljepote, fitnes centri, razne vrste masaže, vrhunska kozmetika i moderan izgled u biranoj odjeći vam otvaraju vrata raja. Da bi bili željeni, morate se osjećati sami sebi privlačno, sexy i poželjno.

Muški i ženski principi ljepote su različiti, ali i žene i muškarci sve više trebaju pomoć industrije ljepote i sve više truda oko te ljepote. Čini se da je najveće prokletstvo osjećati se i izgledati prosječno, jer prosječni teže nalaze partnere ili bolje poslove, a izlaz iz osamljenosti traže u oglasima ili na društvenim mrežama. Zato mnoge žene ulažu velike napore i novac u to kako dobro izgledati i kako biti privlačna i sexy, jer dobar izgled otvara sva vrata.

Kada nauči kako biti privlačna i pepeljuga se pretvori u princezu

Bajke o ružnom pačetu i Pepeljugi su divne priče o velikoj preobrazbi koje sugeriraju san koji i vi i svaka druga žena možete ostvariti. Naime, kada nauči kako biti privlačna i Pepeljuga se pretvori u princezu, nađe svog princa (ljubav, sex), svoje kraljevstvo (dobar posao, lijepu kuću, divan život) i sve dođe na svoje mjesto. Oni koji to ne ostvare i dalje će listati oglase za osamljena srca i pretraživati stranice za upoznavanje i spajanje partnera.

Važno je naučiti kako biti privlačna i sexy, jer vam takav osjećaj donosi jedno novo samopouzdanje, siguran, zavodljiv i koketan nastup i osjećaj da možete sve što poželite i ono najvažnije, da ne morate pristajati na sve, da možete birati i imate pravo na to. Kada izgradite to samopouzdanje vi više ne slijedite trendove, nego stvarate svoje trendove koje će možda sutra netko drugi slijediti. Osobne, prijateljske, ljubavne i poslovne kontakte ćete sklapati s lakoćom i šarmom.

Tagovi:

Više članaka