Kada je vrijeme za prvi poljubac

Kada je vrijeme za prvi poljubac

Kada je vrijeme za prvi poljubac koji se smije dati bebi

Većini ljudi je teško odoljeti poljubiti malu bebu, ali većina ih ne zna kada je vrijeme za prvi poljubac koji se smije dati bebi. Naime, iznimno je važno znati kada je vrijeme za prvi poljubac bebi, jer prerano ljubljenje male bebe može kod te iste bebe izazvati razne zdravstvene poteškoće. Jedan od najvećih zdravstvenih problema koji se može izazvati ljubljenjem bebe je kada osoba koja ljubi bebu boluje od herpesa.

Naime, herpes može izazvati velike zdravstvene probleme bebama. Problemi se mogu javiti i u dišnom sustavu. Plućima treba oko osam godina da se u potpunosti razviju, stoga su bebina pluća sićušna i nerazvijena, tj. nisu dovoljno otporna na respiratorne viruse koje mogu prenijeti odrasle osobe. Prerano ljubljenje male bebe može kod nje izazvati bolest ljubljenja, odnosno mononukleozu. To je vrlo zarazna bolest i za nju nema lijeka.

Jedini način na koji se može izliječiti je kada je djetetov imunološki sustav dovoljno razvijen da se bori protiv te bolesti. Ovo su samo neki od zdravstvenih problema koji se mogu izazvati preranim ljubljenim malih beba, stoga se svakako savjetujte sa pedijatrom kada možete početi ljubiti svoju novorođenu bebu. Budite odgovorni i nemojte dati da vaše dijete ljubi svatko.

Kada je vrijeme za prvi poljubac na spoju

Ako niste bili na previše spojeva, možda ćete se uhvatiti u razmišljanju o tome kada je vrijeme za prvi poljubac. Ne brinite previše, jer nakon što pročitate ovaj tekst znati ćete kada je vrijeme za prvi poljubac na spoju. Prvo što trebate raditi tijekom spoja jest pokazivati određeno zanimanje za osobom sa kojom ste na spoju, ali isto tako istovremeno morate pratiti znakove zainteresiranosti te osobe prema vama.

Pogledajte tu i tamo u usne te osobe, kako bi pokazali da žudite za njima i da ih želite poljubiti. Svoju zainteresiranost pokažite i nježnim dodirima. Ako osoba uzvrati dodire, to znači da gaji istu zainteresiranost kao i vi i da bi mogla biti zainteresirana za ljubljenje. Podijelite osobi par komplimenata kojima ćete također pokazati svoju zainteresiranost.

Tijekom razgovora pratite tjelesne znakove osobe, kojima će vam dati do znanja da je zainteresirana za ljubljenjem. To može biti dodirivanje kose ili mimika usnama kao da daje poljupce ili neki drugi znak. Jednom kada se uvjerite da osoba želi jednako kao i vi poljubac, pričekajte pravi trenutak kako bi poljubili tu osobu. To je najčešće na kraju spoja, ali ako vi procijenite da je neki drugi trenutak pravi, onda vjerujte svojem instinktu i krenite po prvi poljubac.

Kada je vrijeme za prvi poljubac na vjenčanju

Važno je znati kada je vrijeme za prvi poljubac na vjenčanju, kako bi cijela ceremonija prošla savršeno. Na većini svadbenih ceremonija svećenik ili matičar nakon svečanog obreda izgovore rečenicu: „Sada možete poljubiti mladenku“ i nakon toga je pravi trenutak da poljubite mladenku. No, osim što je važno znati kada je vrijeme za prvi poljubac na vjenčanju, važno je znati i kako izvesti taj poljubac.

Postoje određena pravila vezano za to. Prvo pravilo se odnosi na to da ne prilazite jednog drugom prebrzo. Iako vjerojatno gorite od želje da se poljubite, izvedite to ipak na smireni način. Drugo pravilo se odnosi na to da se približite jedno drugom i po mogućnosti da se zagrlite, kako bi sam poljubac bio romantičniji i strastveniji.

Tijekom samog poljubac zatvorite svoje oči i na taj način dodajte još jednu dozu romantike svojem poljupcu. Uključite i svoje ruke te tijekom poljupca njima dodirujte mladenku po leđima i ramenima. Važno je da poljubac bude strastven i romantičan i istovremeno dostojanstven jer se radi o svečanom događaju i želite da takav bude i vaš prvi poljubac.

Tagovi:

Više članaka