Gdje kupiti tarot karte

Gdje kupiti tarot karte

Tarot karte postaju sve popularnije

Tarot karte se danas opisuju kao najsnažniji i najpopularniji oblik ezoterijske tehnike za proricanje. Navedene karte nam mogu pomoći u tumačenju međuljudskih odnosa, ljubavnih situacija, te mnoga druga područja života poput posla, financija, zdravlja. Kako su tarot karte postale popularne i gdje ih možemo kupiti? Proricanje budućnosti uz pomoć tarota postoji desetljećima, i danas je ono življe više nego ikada prije. Razlog njihovoj popularnosti su svakako brojne tarot emisije i linije koje nam nude bolji uvid u funkcioniranje tarota.

Pomisao o tome da možemo vidjeti svoju budućnost nas svakako intrigira, stoga nije ništa čudno da se sve više ljudi upušta u učenje raznih tarot tehnika kako bi pomogli sebi i drugima oko sebe. Da li svatko može čitati tarot? Ukoliko postoji jaka želja, odgovor je da. Tarot je puno više od proricanja budućnosti, on je alat koji nas upoznaje sa našim dubljim i sakrivenim JA. Međutim, odabir karata za tarot ne smijemo shvatiti zdravo za gotovo. One se odabiru prema navodima naše intuicije, jer jedino tako ćemo stvoriti snažnu konekciju koja nam je potrebna za daljnja tumačenja.

Gdje se mogu kupiti tarot karte?

Važno je naglasiti kako tarot karte ne pripadaju u obične špilove, što znači da se one ne mogu kupiti bilo gdje. Gdje kupiti tarot karte? Prvo mjesto bi svakako bila specijalizirana trgovina ezoterijom. Ovdje ćete naići na brojne špilove tarot karata, kao i knjige i ostale pomoćne alate koji mogu pomoći u boljem razumijevanju karata. Cijena karata će varirati, ovisno o špilu – njegovoj izradi, autoru, raznim drugim faktorima. Ukoliko postoje nedoumice oko odabira špila, na raspolaganju su vam uvijek stručnjaci koji će vam vrlo rado objasniti razlike među kartama i dodijeliti savjet.

Ono što nikako ne smijete zaboraviti je slušati svoju intuiciju i odabrati onaj špil koji vam se sviđa, s kojim ste se prvo povezali. Da li se karte mogu kupiti direktno od nekog tarot majstora? Naravno. mnogi tarot majstori izrađuju vlastite špilove karata koji su dostupni za kupnju. U ovom slučaju, bitno je slijediti upute koje se dobivaju sa strane tarot majstora. Svim početnicima u tarotu se savjetuje kupnja u specijaliziranim dućanima kako bi vidjeli mnoštvo različitih špilova i lakše odabrali onaj koji je za njih.

Tarot karte su dostupne i preko interneta

Specijalizirane trgovine se većinom savjetuju kao najbolje mjesto za kupnju ukoliko nas zanimaju stvari iz svijeta ezoterije. Ukoliko bi ipak radije naručili preko interneta, postoji i ta opcija. Prednosti ovakve kupovine su veći izbor špilova karata, što može biti velika prednost ako za početak želite nešto specifično. Kakve karte je najbolje odabrati kao početnik? Ovo ovisi o vašoj spremnosti i volji za učenjem. Postoje karte koje se klasificiraju pod lakše ili teže, no to ne mora ograničiti vaš odabir. Tarot majstori s višegodišnjim iskustvom u čitanju karata su većinom krenuli od lakših karti, te postepeno krenuli prema težima i tako naučili različite špilove.

Tarot karte danas većinom dolaze uz upute za čitanje i razumijevanje. Poneke karte dolaze sa specijalnim uputama koje pokazuju kako slagati karte i po kojem redoslijedu. Neovisno o tome gdje kupili karte i kakve su, za početak je bitno da stvorite konekciju i da razvijate svoju intuiciju. Ovo podrazumijeva otvaranje kartu po kartu i za početak zapisivanje onoga na što vas ona asocira. Postepeno kako učite značenje, povezujete svoje asocijacije i dobivate kompletno značenje. Tarot karte se većinom smatraju kao alat za proricanje budućnosti, no moramo znati kako je riječ i o moćnom alatu koji nam donosi dublju spoznaju u nas same.

Tagovi:

Više članaka